033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Hotelgast aan het woord

Naast permanent wonen, is het ook mogelijk om in Het Seminarie te logeren na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname. Mevrouw van Galen is één van de hotelgasten die onlangs weer naar huis ging na een logeerverblijf in het Seminarie. 

Het kan gebeuren dat iemand na een zware operatie graag in een ‘beschermde’ omgeving wil herstellen. Voor slechts € 75,00 tot € 100,00 per dag kunt u bij ons verblijven. Inclusief alle maaltijden, koffie en thee, wassen en strijken, alarmering en meegenieten van alles wat er op dat moment te doen is.

Eén van de gasten die daar gebruik van heeft gemaakt, is mevrouw van Galen. “Ik heb het fijn gevonden om in het Seminarie te kunnen herstellen van mijn operatie in het ziekenhuis. Het is een veilig gevoel dat er verpleegkundigen aanwezig zijn en ik heb me heerlijk laten verwennen. Het was alsof ik op vakantie was: zodra het zonnetje ook maar enigszins scheen, zocht ik de tuin op. Ik heb ongeveer 8 weken in Het Seminarie gelogeerd om weer wat aan te sterken. En dat is goed gelukt. Mijn vriend/partner kon mij dagelijks bezoeken en nam deel aan de bezigheden in Het Seminarie”

Bijvoorbeeld heel ontspannend: ‘zonnen in de Binnenhof’, de tuin waaraan nog veel moet gebeuren maar waar je nu al heerlijk zit. Partners eten regelmatig een hapje mee. Iedere avond wordt vers gekookt. Mee-eten kan voor € 10,00, dat slaan maar weinig mensen af.

Naast herstelzorg is het ook mogelijk om een verzorgd vakantieverblijf te boeken in het Seminarie. Wilt u meer weten over de zorghotelfunctie van Het Seminarie? Mail dan naar info@hetseminarie.nl of bel tel. 033 – 33 202 33.

 

Spring naar toolbar