033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Vacatures

Wij zijn op zoek naar jou.

De bewoners van Het Seminarie zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die zich kunnen inleven in de doelstellingen en identiteit van het huis en daaraan een wezenlijke bijdrage kunnen leveren. Betrokken medewerkers die zich binnen en waar nodig buiten hun professionaliteit willen inzetten om samen met de bewoners te werken aan een sfeervol huis waar mensen met plezier wonen en werken.

Wij zoeken teamleden met een ondernemende geest die er met elkaar voor gaan dat wonen, leven, zorgen, werken en leren in Het Seminarie op hoog niveau wordt aangeboden. In het huis heerst een gastvrije sfeer waar bewoners, hun gasten, werknemers, vrijwilligers en stagiaires zich welkom en thuis voelen. Het team heeft een proactieve houding, is creatief, zelfstandig en gaat uit van mogelijkheden.

Openstaande functies

Wij bieden jou

Wij bieden een prettige, informele, professionele werksfeer. Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT, Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Kraamzorg en Jeugdgezondheidszorg. Er zijn mogelijkheden voor verschillende dienstverbanden.

Informatie en sollicitatie

Je kunt contact opnemen met de P&O-afdeling van Zorgresidence Het Seminarie, door te mailen naar info@hetseminarie.nl

Vacature verpleegkundige

donderdag 20 februari 2020

De bewoners van Het Seminarie zoeken een geduldige verpleegkundige die wil bijdragen aan een sfeervol huis waar mensen met plezier wonen én werken!

Lees meer >

Vacature gastvrouw of gastheer

woensdag 29 januari 2020

Zorgresidence Het Seminarie is op zoek naar vrijwillige gastheren en gastvrouwen die kunnen ondersteunen rond de lunch en/of het diner. Aantal keren per week in goed overleg. Je schuift bij deze maaltijden gezellig aan en eet een hapje mee.

Lees meer >

Vacature helpende – bijbaan

donderdag 05 december 2019

De bewoners van Het Seminarie zijn op zoek naar een helpende die in korte diensten wil bijdragen aan een sfeervol huis waar mensen met plezier wonen én werken.

Lees meer >

Vacature zorgprofessional voor de nachtdienst

zondag 01 december 2019

De bewoners van Het Seminarie zijn op zoek naar zorgprofessionals in de nachtdienst, zowel Verzorgenden IG als verpleegkundigen niveau 4, voor gemiddeld 24-32 uur per week verdeeld over 2-3 clusters per maand. Lees hier verder …

Lees meer >

Spring naar toolbar