033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Vrijwilligers

Vrijwilligers zorgen net voor dat extra welzijn waar we allemaal gelukkig van worden. Het sociale netwerk is niet van iedereen even groot. Daar kunnen vrijwilligers een handje helpen.

Wat kunt u doen als vrijwilliger?

Vrijwilligers zijn onmisbaar en vormen een vast onderdeel van ons team. Even naar de Hof een kopje koffie drinken, zomaar een frisse neus halen in de binnenstad of in een van de parken, samen erop uit, of gewoon samenzijn en niet meer dan dat. Het geeft het leven glans. Voor degene die ontvangt èn degene die geeft.

Vrijwilligers ondersteunen de activiteiten die geboden worden en spelen in op de individuele vragen van de bewoners. Ook de bemensing van de buurtkamer wordt verzorgd door buurtgenoten op vrijwillige basis.

Samenwerking

Het Seminarie werkt hierin samen met de UVV, Unie van Vrijwilligers www.uvv-amersfoort.nl  en #Indebuurt033 www.indebuurt033.nl . Het motto van de UVV: “Vrijwilligers maken het verschil”, spreekt ons aan.

Wilt u als vrijwilliger bijdragen aan het welzijn van de bewoners in Het Seminarie?

Neemt u dan contact op met de vrijwilligerscoördinator van Zorgresidence Het Seminarie door te mailen aan kantoor@hetseminarie.nl.

Spring naar toolbar