033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Puur voor de Buur

“Puur voor de Buur” is een feestelijke ontmoeting tussen buurtbewoners; Iedere derde vrijdag van de maand kookt een ‘buurtkok’ voor de bewoners van het Seminarie en verschillende buren uit de Muurhuizen, Kerkstraat en Appelmarkt. Zo leert men elkaar steeds beter kennen en bovendien wordt er ook nog eens genoten van een smakelijke en gezellige maaltijd.  Woont u in de Binnenstad en prikt u graag eens een vorkje mee? Mail dan naar administratie@hetseminarie.nl.

Iedere maand worden de tafels feestelijk gedekt door onze buren en staat er een andere buurtkok in de keuken. Onze buren zijn bourgondiers en houden van koken, smakelijk eten en een goed glas wijn. Ga er maar aan staan om een drie gangen menu te koken voor 30-35 mensen. En toch lukt het elke maand weer met de inzet van vele handen uit de straat. Het is een gezellige manier om weer even bij te praten met buurtgenoten en te genieten van de thema-menu’s die de buren op tafel weten te toveren.

Hou je van koken en vind je het een uitdaging om dat een keer voor 35 man te doen? Welkom ! Mail naar: administratie@hetseminarie.nl

Spring naar toolbar