033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Activiteiten

Ontspannende plezierige activiteiten, wat zou het leven saai worden zonder hiervan te kunnen genieten. Activiteiten, feesten, rituelen ze geven kleur aan ons leven, leiden af van de hectiek van alle dag, geven structuur en doen de mens goed voor het lichaam en ziel. Daarom bouwt Het Seminarie aan een activiteitenprogramma waarin zoveel mogelijk voor ieder wat wils is terug te vinden.

In de loop van het jaar zullen activiteiten worden toegevoegd. De activiteiten zijn toegankelijk voor de bewoners van Het Seminarie en senioren uit de binnenstad.

Thee Matinee

Thee-Matinee

Onder het genot van thee met huisbereide lekkernijen, kunt u iedere vierde zondag van de maand kennismaken met bewoners en luisteren naar een muzikaal optreden.

Buurtkamer

buurtkamer

Iedere woensdag van 10.00 tot 14.00u zijn senioren uit de binnenstad van harte welkom in de “buurtkamer”. Voor een kopje koffie, een spelletje of een lunchplankje.

Buurttafel

Vacature gastvrouw

Iedere donderdagavond kunnen senioren uit de binnenstad een hapje mee-eten aan de buurttafel. Onze kok serveert een driegangenmenu tegen een speciale prijs.

Seminarie Proef

Seminarie-Proef

Regelmatig organiseren we een “Seminarie Proef”, een unieke ‘proeverij’ waarbij de zintuigen reuk en smaak op een bijzondere manier worden ‘gestreeld’.

Seminarie Klassiek

klarinet met bladmuziek

Elke maand programmeren we een mini-concert met professionele muzikanten die klassieke werken ten gehore brengen in onze St. Willibrorduskapel

Puur voor de Buur

Puur voor de Buur

“Puur voor de Buur” is een feestelijke ontmoeting tussen buurtbewoners; Iedere tweede vrijdag van de maand kookt één van de buren in de keuken van Het Seminarie.

Spring naar toolbar