033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Blog - Zorgresidence Het Seminarie - Amersfoort

Benefietconcert Wereld Alzheimer Dag

Op 21 september a.s. vindt de jaarlijkse Wereld Alzheimer Dag plaats. Dit is een initiatief van de overkoepelende Alzheimer’s Disease International (ADI). Op of rond deze dag wordt in de hele wereld aandacht gevraagd voor de ziekte dementie en de impact van deze ziekte voor de persoon zelf en voor zijn/haar naasten.

Het Seminarie wil dit initiatief graag ondersteunen door haar deuren te openen: In het kader van de Wereld Alzheimer Dag organiseert Alzheimer Nederland, afdeling Amersfoort e.o. op zaterdagmiddag 17 september een benefietconcert in de living van Het Seminarie.

In de voormalige Willibrordkapel zal een optreden verzorgd worden door Karima Matser, vrijwilliger voor Alzheimer Nederland én pianiste. Karima is gespecialiseerd in het spelen van ontspannende muziek en werkt samen met ziekenhuizen en patiëntenverenigingen. Karima is regelmatig in de media te zien. Zij speelt muziek van Bach tot Borsato. Haar concerten hebben als doel te ontspannen. Met vederlichte aanslag bespeelt zij niet alleen de toetsen, maar ook de emoties van de luisteraar. Zij speelt niet alleen in galajurk op een Steinway-vleugel, maar schuift met even veel passie achter onze piano in de living van Het Seminarie. Het belooft een bijzondere middag te worden!

Vrijwilligers van Alzheimer Nederland, afdeling Amersfoort zijn aanwezig met  informatie over dementie en Alzheimer Nederland.

Wanneer: zaterdag 17 september, 15:00 uur.

Waar:
Het Seminarie, Muurhuizen 102, Amersfoort (ingang aan de zijkant). Met de auto parkeren in parkeergarage Flintplein. Routebeschrijving op http://www.hetseminarie.nl/contact/

De toegang is gratis, maar er staat wel een collectebus van Alzheimer Nederland voor een bijdrage aan het belangrijke werk dat deze Stichting doet. In de pauze en na afloop van het concert kunt u een drankje bestellen.

Aanmelden en meer informatie:  amersfoort@alzheimer-nederland.nl

Spring naar toolbar