033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Bereikbaarheid Het Seminarie op Koningsdag

Het Seminarie ligt weliswaar niet aan de route die door de Koninklijke familie wordt gelopen, maar vanwege veiligheidsmaatregelen is de binnenstad deels autovrij en deels autoluw op deze feestelijke dag.

Ons gedeelte van de Muurhuizen zal die dag autoluw zijn tussen 7.00 en 15.00 uur, dat betekent dat auto’s wel kunnen uitrijden maar niet mogen inrijden. De parkeergarages van de Flint en de Beestenmarkt zijn wel bereikbaar, dus we raden bezoekers aan om hun auto daar te parkeren en verder te voet te gaan. Desgewenst kunnen we een rolstoel ter beschikking stellen waarmee familieleden een bewoner kunnen ophalen en vervoeren naar één van de parkeergarages.

Tevens zal onze straat ‘fietsluw’ zijn, waardoor het niet mogelijk is om in te rijden per fiets. De fietsenstalling aan het begin van de straat bij de Kamperbinnenpoort is wel bereikbaar.

De gemeente houdt een website bij over Koningsdag en daar vindt u alle actuele informatie over de bereikbaarheid van de binnenstad, mogelijkheden voor parkeren, extra fiets-parkeerstallingen en overige maatregelen. Klik hier voor de website van Koningsdag Amersfoort.

Spring naar toolbar