033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Binnenkort: Saxuette en Arie van IJzendoorn

Op zondag 26 maart a.s. zal het muzikale optreden tijdens onze Thee-Matinee verzorgd worden door o.a. saxofoonduo Saxuette, dat zichzelf omschrijft als ‘twee heren met vijf saxofoons‘.

Op die wijze presenteren Robert van Laar en Fred van den Broek zich al 20 jaar.  Robert speelt Alt-, Tenor- en Baritonsaxofoon en Fred Sopraan- en Altsaxofoon. Beide heren hebben een passie voor muziek en spelen sinds 1992 samen. Eerst in een saxofoontrio en vanaf 1997 als het saxofoonduo Saxuette.

In die jaren hebben zij meerdere concerten georganiseerd waar zij samen met enkele gastmuzikanten een gevarieerd programma ten gehore hebben gebracht.

Arie van IJzendoorn heeft in 2013 zijn bijdrage aan zo’n concert geleverd als percussionist en dat is zo goed bevallen dat zij hem dit keer hebben meegevraagd voor het optreden in Het Seminarie. Zijn bijdrage geeft de muziek net die extra glans die nodig is om u bij het Thee-matinee  te verrassen.

nformatie bij:

Fred van den Broek, 06-22679090, info@saxuette.nlwww.facebook.com/saxuette

U bent weer van harte welkom aan onze thee-tafel met zelfgebakken lekkers.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar jberkhof@casema.nl of te bellen met 06- 2850 1076 (Ans Berkhof). Neem gerust iemand mee !

Spring naar toolbar