033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Binnenkort in Het Seminarie: Tuesday Night

In verband met Pasen hebben wij onze Thee-Matinee een week naar voren gehaald, naar zondag 20 maart a.s. Onder het genot van een heerlijke kop thee (met zelfgebakken zoetigheden) kunt u weer kennismaken met (buurt)bewoners en luisteren naar een muzikaal optreden van saxofoonkwartet Tuesday Night.

Vier enthousiaste amateur saxofonisten, samen goed voor zo’n 100 jaar saxofoon ervaring, spelend met plezier en ambitie, dat is Tuesday Night. In 2014 vonden deze vier actieve musici elkaar en vormden een kwartet. De eerste repetities destijds waren op de dinsdagavond, wat leidde tot onze naam. Het kwartet wordt gecoacht door Daphne Balvers, saxofoon docente van Scholen in de Kunst en beschikt over een gevarieerd repertoire met als constante factor: vier saxofoons!

Op 20 maart zal Tuesday Night u meenemen op een muzikale reis rond de wereld: een oude ragtime uit het zuiden van de VS, Argentijnse klanken van Astor Piazzolla, een Amerikaanse folk traditional, muziek met een knipoog naar Azië, Afrikaanse ritmes in een Duits jasje, swingende Latin en klassieke Italiaanse filmmuziek. En dit alles in mooie en soms verrassende arrangementen voor vier saxofoons. Tuesday night zijn: (vlnr): Hannely Beune (sopraansax), Jolanda van Loon (altsax), Johanne Neerincx (tenorsax) en Bart Nelissen (baritonsax).

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 16.30 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 8,50.       Vol is vol ! dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar: jberkhof@casema.nl of te bellen met 06- 2850 1076 (Ans Berkhof). Neem gerust iemand mee !

Spring naar toolbar