033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

In Griekse sferen met muziek van trio Ilianthi

De zon schijnt, ouzo verspreidt de geur van anijs…  Op 23 juni kunt u luisteren naar muziek van componisten als Tsitsanis, Hadzidakis, Theodorakis maar ook eigen composities van zanger Iliokomis op gedichten van Griekse poëten als Napoleon Lapathiotis.

De snaren van gitaar, contrabas, bouzouki – en zijn kleine zusje de baglamas – worden afgewisseld met de accordeon voor een muzikale melange van melancholieke melodieën, meeslepende ballades en dansmuziek.
Het trio Ilianthi wordt gevormd door de Griekse zanger Iliokomis(zang, gitaar), Arent Storm(bouzouki, knopaccordeon, baglamas, zang) en Trudi Broekema(contrabas).

Kortom, het wordt een bijzondere middag en u bent weer van harte welkom aan onze theetafel met zelfgebakken lekkernijen.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar coördinator Mariël Storm via onderstaande knop. Neem gerust iemand mee !

Ja, ik kom graag naar de Thee-Matinee op 23 juni a.s.

Spring naar toolbar