033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Gypsy-Jazz op zondag 26 november a.s.

Ons maandelijkse Thee-Matinee op 26 november a.s. wordt dit maal opgeluisterd door De Backfield Brothers, een muzikaal ‘Gypsy-Jazz’ trio dat bestaat uit drie broers: Vincent, Marijn en Wouter Grondman. Het repertoire dat gespeeld wordt bevat een deel eigen geschreven nummers en een deel covers. De meeste in het genre van de Jazz en Blues maar muzikale uitstapjes naar Pop en Country worden niet overgeslagen. Het motto van de broers is, zoals Duke Ellington eens zo mooi verwoorde; “If it sounds good and feels good, then it IS good.”

U bent weer van harte welkom aan onze thee-tafel met zelfgebakken lekkers.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar kantoor@hetseminarie.nl of te bellen met Anneke Reitsma, tel. 06- 47400604). Neem gerust iemand mee !

Spring naar toolbar