033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Marnix kwartet treedt op in Het Seminarie

Op zondagmiddag 12 februari a.s. verzorgt het Marnix Kwartet een bijzonder optreden in de Willibrordkapel van Het Seminarie. Dit mini-concert is vrij toegankelijk voor bewoners, familieleden, vrienden en Amersfoorters die geïnteresseerd zijn in dit vocale gezelschap.

Het Marnix kwartet is een vocaal ensemble bestaande uit twee mannen en twee vrouwen: Kiki Mulder, sopraan; Liesbeth van der Jagt, alt; André van den Bergh, tenor; Hubert ter Meulen, bas en is opgericht in Amersfoort in 2010.

Het kwartet zingt onder leiding van Arie Keijzer vierstemmige muziek uit allerlei tijden.
Uit de renaissance en barok staat muziek van onder andere Da Vittoria, Palestrina, Purcell, Vivaldi, Bennet, Di Lasso, Vasquez en Pachelbel op het repertoire. Uit latere periodes muziek van onder andere Brahms, Vaughn Williams, Sullivan, Elgar en ook enkele close harmony bewerkingen van songs uit de 20e eeuw. Naast vierstemmige muziek brengt het kwartet ook enkele terzetten, duetten en solistische stukjes van diverse componisten ten gehore.

U bent van harte welkom en neem gerust iemand mee  !

Wanneer:

Zondag 12 februari  2017. Het concert begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree is gratis. In de pauze en na afloop zijn er drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor dit zondagmiddagconcert door te mailen naar kantoor@hetseminarie.nl (Anneke Reitsma).

Spring naar toolbar