033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Mini-concert door familietrio Brakkee

Onder het genot van huisbereide lekkernijen kunt u op zondag 26 mei a.s. luisteren naar een mini-concert door een familietrio: Stijn Brakkee (piano) en Janne Brakkee (cello) nemen hun vader Frank Brakkee (viool en altviool) mee, die overigens al eens eerder bij een Thee-Matinee te gast was. 

Een deel van het programma is voor piano solo: werken van Beethoven, Ton de Leeuw (wiens moeder ook een Brakkee is!) en Chopin. Daarnaast klinken er duo’s voor altviool en cello van Beethoven en Sjostakovitsj, en de uitsmijter is een gedeelte van het heerlijke ‘Dumky’-trio van Dvorak. Kortom, het wordt een bijzondere middag en u bent weer van harte welkom aan onze theetafel met zelfgebakken lekkernijen.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar coördinator Mariël Storm via onderstaande knop. Neem gerust iemand mee !

Ja, ik kom graag naar de Thee-Matinee van 26 mei 2019

Spring naar toolbar