033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Nieuw koksteam voor Het Seminarie

Vanaf 30 mei j.l. wordt er weer vers gekookt in Het Seminarie!  Na een aantal weken ‘proefkoken’ door diverse cateraars en koks is de keuze gevallen op twee professionele koks die beurtelings gaan zorgen voor een mooi diner bestaande uit drie gangen. 

Nathalie Rumai (staand) en Rilana van der Hulst (zittend) zullen gedurende zes dagen in de week verse avondmaaltijden gaan bereiden in de keuken van Het Seminarie. Beiden gebruiken kruiden en eetbare bloemen uit onze eigen tuin en wellicht kunnen we volgend jaar ook een bescheiden oogst groenten uit de ‘Seminarie-tuin’ tegemoet zien op tafel !

Rilana is de chefkok en bepaalt in overleg met Nathalie het weekmenu. Nathalie kookt op maandag, woensdag en zondag en Rilana kookt op dinsdag, donderdag en vrijdag en zal op de vrijdagen ook de maaltijd voor zaterdag voorbereiden. Uiteraard blijft er gelegenheid voor onze culinaire buren en bevriende kookclubs om af en toe een diner te verzorgen; ons koksteam past de agenda daar op aan.

Wilt u graag een keertje mee-eten? U bent van harte welkom, als u het uiterlijk een dag van te voren aankondigt bij Rilana, door haar te bellen tel. 06 – 425 589 77 of te mailen: rilana_vander_hulst@hotmail.com.

Een vers bereid drie-gangendiner voor gasten kost € 10,00 p.p. (excl. drankjes) en kan worden voldaan met een maaltijdkaart die verkrijgbaar is bij het Zorgteam.

Spring naar toolbar