033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Het Seminarie doet mee met NLDoet

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor de deelnemende organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

NLDoet in Het Seminarie

Het Seminarie is één van de deelnemende ‘klus-organisaties’ waar vrijwilligers de handen uit de mouwen kunnen steken. Op 15 maart 2019 van 10.00 – 16.00 uur zullen de twee tuinen van Het Seminarie klaargemaakt worden voor het voorjaar. Er moet het nodige snoei- en opruimwerk gebeuren en de bloembakken worden gevuld met nieuwe plantjes en verse kruiden.

De bedoeling is dat zowel de buiten- als de binnentuin er aan het einde van de dag weer fris uit zien en dat onze bewoners weer een seizoen lang kunnen genieten van de kleuren, geuren en smaken van bloemen en kruiden in onze tuinen.

Het MBO-Amersfoort levert een grote groep vrijwilligers, maar aanmelden kan altijd nog door te mailen naar: kantoor@hetseminarie.nl

Spring naar toolbar