033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Pianist Jan-Pieter Visschers treedt op in Het Seminarie

Op zondag 27 mei verzorgt pianist Jan-Pieter Visschers de muziek tijdens ons maandelijkse Thee-Matinee.

Jan-Pieter speelt al ruim 25 jaar piano, waarvan de laatste jaren ook professioneel. Zelf zegt hij: ‘Ik speel sfeervolle pianomuziek, waaronder jazz, blues, populaire nummers, film- en zwijmelmuziek. Ik houd ervan om muziek te maken op een manier waarbij de mensen zich ontspannen en comfortabel voelen. Pianomuziek brengt veel teweeg, kan zelfs in heel grote zalen een intieme sfeer veroorzaken.’

Jan-Pieter is ook docent Nederlands en Journalistiek, onder andere aan Hogeschool Saxion te Enschede en aan de Universiteit van Georgië.

U bent weer van harte welkom aan onze theetafel met zelfgebakken lekkers.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar coördinator Mariël Storm via onderstaande knop. Neem gerust iemand mee !

ja, ik kom graag naar de Thee-Matinee van 27 mei a.s.

Spring naar toolbar