033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Samen werken aan goede nazorg

Op 17 september jl. waren de transferverpleegkundigen van Bureau Nazorg van Meander Medisch Centrum op bezoek in Het Seminarie. Onder genot van koffie en gebak was er gelegenheid om elkaar te leren kennen en de mogelijkheden van de ‘zorghotelfunctie’ van Het Seminarie met elkaar uit te wisselen.

Voor Woonzorgvoorziening Het Seminarie is contact met verschillende netwerken in Amersfoort belangrijk. Een van deze contacten is Bureau Nazorg van het Meanderziekenhuis. Op welk moment is dat belangrijk? Wanneer u bent opgenomen in Meander Medisch Centrum en uw medische behandeling en verblijf daar zijn afgerond, bespreken de arts en verpleegkundige het ontslag. Soms kunt u dan nog niet naar huis en zoekt u voor tijdelijk een logeergelegenheid waar 24/7 zorg wordt geboden. U redt het thuis nog niet bijvoorbeeld met enkele geplande zorgmomenten op een dag van een thuiszorgorganisatie, zo nodig aangevuld met hulp van familieleden, kennissen en vrienden. De transferverpleegkundigen van Bureau Nazorg in Meander Medisch Centrum bieden hulp bij de overgang naar huis of logeergelegenheid.

Het was een gezellige en informatieve ontmoeting,  Zo kunnen de transferverpleegkundigen u nog beter vertellen over de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten van logeren in Het Seminarie. Het werkt plezierig elkaar persoonlijk te kennen en bij vragen een beroep op elkaar te kunnen doen.

Klik hier voor de brochure van Bureau Nazorg van Medisch Centrum Meander

Wilt u meer weten over de hotelfunctie van het Seminarie? Mail dan naar zorghotel@hetseminarie.nl.

Spring naar toolbar