033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Seminarie Klassiek met duo “Muziek met Passie”

Na de coronalockdown pakken we onze concertreeksen weer op, zij het met een beperkt publiek. Op 14 juli a.s. wordt “Seminarie Klassiek” verzorgt door het duo “Muziek met Passie”.

“Muziek met Passie” bestaat uit fluitiste Wende van Nes en pianist en songwriter Zeger Verhage. Samen hebben zij vroeger gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na hun studie zijn ze beiden een eigen weg ingeslagen. Wende is 13 jaar als fluitiste werkzaam geweest bij het Radio Filharmonisch Orkest. Zeger was jaren aan diverse Amerikaanse kerken als Director of Music verbonden en is nu pianodocent. Sinds 2013 zijn zij weer in contact gekomen met elkaar en geven ze regelmatig concerten bij zorglocaties, bedrijven, particuliere gelegenheden en bij uitvaartdiensten. In de laatste zes jaar hebben ze samen een prachtig en divers repertoire opgebouwd en unieke compilaties en arrangementen gemaakt van o.a. de bekendste opera-aria’s, de mooiste thema’s uit de klassieke symfonieën en concerten, Franse chansons, populaire liedjes en het Nederlands lied.
De pure, warme klank van de dwarsfluit in combinatie met het harmonische samenspel van de piano zorgen voor een dimensie, waarin verschillende emoties aangeraakt worden. Hun intentie is om het publiek mee te nemen op een innerlijke reis vol passie, tederheid, liefde, verlichting, herinnering en vrolijkheid.

Het concert begint om 11.00 uur en duurt een uur.  Het is vanwege de coronavoorzorgsmaatregelen uitsluitend toegankelijk voor bewoners en een beperkt aantal familieleden. 

Spring naar toolbar