033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Struinen in de Tuinen van Het Seminarie

Zondag 8 juli a.s. doen wij mee aan de 7e editie van Struinen in de Tuinen, een zomervariant op Gluren bij de Buren. Een mooie manier om de gastvrijheid van Het Seminarie onder de aandacht te brengen bij het grote publiek en te genieten van een buitenconcert.

In 100 tuinen in Amersfoort vinden optredens plaats die vrij toegankelijk zijn voor het publiek. De prachtige buitentuin van Het Seminarie is daar één van.

In de buitentuin van Het Seminarie verwelkomen wij het trio Topfusion, een fusionjazztrio uit Amersfoort en regio. Fusion is een muziekstijl waarbij jazz wordt gecombineerd met andere muziekstijlen zoals funk en bebop. Maar altijd met een flinke groove! De improvisatie staat bij fusion op de voorgrond. Daardoor is ieder nummer weer anders. Vooral in de jaren 70 en 80 was fusion erg populair. George Duke, Billy Cobham, Casiopea, Herbie Hancock… Ze komen allemaal langs. Niet bang voor een muzikale verrassing? Kom luisteren!

Dit programma wordt drie maal uitgevoerd : om 12.45, 14.15 en 15.45 uur (in de tussentijd kunt u ook een kijkje komen nemen in Het Seminarie).

U bent van harte welkom en kunt zonder aanmelding genieten van een optreden bij Het Seminarie. Dit is mooi te combineren met nog andere optredens in de binnenstad. Voor een overzicht van alle deelnemende tuinen in de binnenstad of daarbuiten, zie https://www.struinenindetuinen.nl/amersfoort

Meer over Struinen in de Tuinen

Spring naar toolbar