033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

The Ol’Foxes in Het Seminarie

Zondag a.s., 28 augustus is het weer zover. Na een korte zomerstop hervatten wij de Thee-Matinee middagen weer en dan gelijk ook maar met een gezelschap dat al eerder voor de nodige opschudding heeft gezorgd, namelijk: The Ol’ Foxes!

Deze populaire band uit Amersfoort maakt Ierse volksmuziek maar ook traditionele volks- en Shantymuziek uit andere landen w.o. Schotland. Levende muziek die op een informele manier wordt gebracht. Gebruikmakend van o.a. de trekharmonica, bodhran, banjo, gitaar, tin-whistle, spoons, viool en natuurlijk hun stemmen, brengen zij prachtige oude en recente ballades alsmede droevige en vrolijke nummers tot leven.

Een aantal teksten zijn wat ondeugend, niet in de laatste plaats vanwege de samenhang met het zware leven op het land, in de mijnen, op zee, de liefde, de vrouwen en natuurlijk het geestrijke vocht.

U bent weer van harte welkom aan onze thee-tafel met zelfgebakken lekkers.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar: jberkhof@casema.nl of te bellen met 06- 2850 1076 (Ans Berkhof). Neem gerust iemand mee !

Spring naar toolbar