033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee Matinee met Melissa Vos en Peter Hendriks

Iedere maand kunnen de bewoners van Het Seminarie en een beperkt aantal familieleden/vrienden genieten van een gezellig Thee Matinee; een zondags concert onder het genot van thee met huisbereide lekkernijen. Op zondag 26 juli wordt de Thee Matinee verzorgd door Melissa Vos en Peter Hendriks.

Zangeres Melissa Vos (foto links) verzorgt met veel liefde en passie mooie muzikale momenten. Ze heeft een veelzijdig stemgeluid en is niet in één hokje te plaatsen, maar weet met haar warme stem de luisteraar altijd te boeien. Op zondag 26 juli wordt zij begeleid door pianist Peter Hendriks. Het duo zal mooie Nederlandstalige luisterliedjes laten horen en duikt daarnaast ook in de jazz en soul -hoek.

U bent weer van harte welkom aan onze theetafel met zelfgebakken lekkernijen.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door zich aan te melden met onderstaande knop. Er is voor zes bezoekers plaats.

Ja, ik kom naar de Thee Matinee

Spring naar toolbar