033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met kamerkoor Chantatouille

Zondag, 28 februari 2016 bent u van harte welkom bij het volgende Thee-Matinee. Onder het genot van een heerlijke kop thee (met zelfgebakken zoetigheden) kunt u iedere vierde zondag van de maand kennismaken met (buurt)bewoners van Het Seminarie en luisteren naar een muzikaal optreden. In de maand februari wordt onze theetafel opgeluisterd door het koor Chantatouille.

Het Amersfoortse kamerkoor Chantatouille timmert alweer ruim een kwart eeuw aan de weg, langs een route die ons voerde van simpele madrigalen en populaire deunen via complete missen en mini-opera’s naar weer wat minder lijvige stukken uit de Middel-eeuwen en de Barok, maar bijvoorbeeld ook uit de vorige eeuw. Ze scharen zich onder ‘de betere amateurs’, die serieus willen repeteren op pittige werken, maar ook de onderlinge gezelligheid niet uit het oog verliezen.

Chantatouille streeft ernaar om ieder jaar een groot concert uit te voeren, soms begeleid door instrumentalisten. Daarnaast zijn er door het jaar heen nog enkele kleinere optredens tijdens culturele evenementen of in concertseries. Op dit moment telt het koor 18 leden, o.l.v. dirigent Karel Smit.

Op 28 februari a.s. zullen zij een gevarieerd programma brengen met klassiekere werken van onder meer Pierre Cléreau en Arvo Pärt tot met jazzy stukken van John Rutter en George Shearing.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar: jberkhof@casema.nl of te bellen met 06- 2850 1076 (Ans Berkhof). Neem gerust iemand mee !

Spring naar toolbar