033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met ensemble “Jazzence”

Zondag, 28 oktober 2018 kunt u – tijdens ons Thee-Matinee – genieten van een optreden van de vierkoppige formatie “Jazzence”. Kom gezellig luisteren naar easy listening jazz klanken met bekende en onbekende nummers uit het American Songbook.

De band wordt gevormd door Lya van Beersum, zang; Ernst Rijkers, vibrafoon; John Ligtenberg, gitaar en Kees Groen op basgitaar. Het ensemble, dat al sinds 2003 optreedt, heeft standards in medium swing, ballads, bossa’s en samba’s op de playlist staan. Toch betreedt Jazzence niet de platgetreden paden en kiest voor minder voor de hand liggende en vaak melodieuze stukken. Het repertoire, het warme stemgeluid van de zangeres en het eigenzinnige geluid van de vibrafoon zijn vooral bepalend voor het eigen geluid van Jazzence.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door middel van onderstaande knop.

Ja, ik kom naar de Thee-Matinee van a.s. zondag !

Spring naar toolbar