033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met Frank Brakkee en Joost Storm

Zondag, 22 mei 2016 bent u weer van harte welkom bij onze Thee-Matinee. Lekker kletsen o.a. met onze bewoners aan gezellig gedekte tafels met zelfgebakken lekkernijen en niet te vergeten een muzikaal intermezzo. Dit keer met medewerking van DUO Frank&Joost: een spannende combinatie in alle opzichten!

Ook al kennen ze elkaar al jaren en jaren, zondag 22 mei is het voor het eerst dat Frank Brakkee en Joost Storm samen optreden. Frank is normaal gesproken in de weer als altviolist in het Radio Filharmonisch Orkest, het Nieuw Ensemble en allerlei ad hoc ensembles. Joost speelt regelmatig in barokorkestjes als altviolist of contrabassist. Daarnaast maakt hij met verschillende bands wereldmuziek.

Deze zondag doen ze iets wat voor beiden betrekkelijk nieuw is: ze vormen twee duo’s: Om te beginnen spelen ze in de bezetting van accordeon en (alt)viool muziek die is geïnspireerd op het werk van de jazzviolist Grappelli. Het andere duo bestaat uit een viool en een altviool. In deze combinatie klinken er duetten van Bach; bewerkingen van de partita’s en fuga’s die iedere pianist ooit heeft gespeeld en in deze versie minstens zo aardig klinken als op een piano.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 16.30 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 8,50. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar: jberkhof@casema.nl of te bellen met 06- 2850 1076 (Ans Berkhof). Neem gerust iemand mee !

Bent u verhinderd voor 22 mei? Noteer alvast de volgende data:

  • 26 juni: Fred & The Samsonites (muziektheater: gedichten en liedjes uit verleden tijd)
  • 24 juli: vakantie (aangepast programma volgt nog)
  • 28 augustus: The Ol’Foxes (Ierse en andere volksmuziek)
Spring naar toolbar