033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met Fred & the Samsonites

Zondag 26 juni 2016 hebben we de laatste voorstelling vóór de zomervakantie. En dat is gelijk een hele bijzondere. Onder de titel “Vergleden tijd” brengen de leden van Fred &The Samsonites zowel liedjes als gedichten. Een kleine muziektheatervoorstelling over wat je meeneemt en niet kwijt wilt raken. Fred van Dijk zegt gedichten die je bijblijven. De Samsonites zingen liedjes die je kent of herkent.

Als je op reis gaat, stop je alles wat je meent nodig te hebben in je koffer. Past het niet, dan moet je kiezen wat je achterlaat. En dat blijft thuis. Het is niet weg, alleen niet mee. Zo werkt ook je geheugen. Er moet zoveel onthouden worden, dat je hoofd volloopt en je zonder te weten herinneringen achterlaat, maar niet vergeet; het rust in het huis dat we onbewust bewonen. Dichters passen met wikken en wegen woorden in hun verzen. Woordenkoffers, zo zijn hun gedichten.

U bent weer van harte welkom aan onze thee-tafel met zelfgebakken lekkers.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint dit keer een kwartier later om 15.15 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar: jberkhof@casema.nl of te bellen met 06- 2850 1076 (Ans Berkhof). Neem gerust iemand mee !

Bent u verhinderd voor 26 juni? Noteer alvast de volgende data:

  • 24 juli: vakantie (aangepast programma volgt nog)
  • 28 augustus: The Ol’Foxes (Ierse en andere volksmuziek)
Spring naar toolbar