033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met “Het Gewone Folk”

Zondag, 24 juni 2018 kunt u weer gezellig komen thee-drinken en genieten van onze eigengemaakte baksels en een minimuziekconcertje. Dit keer met medewerking van “Het Gewone Folk”.

Het kwartet “Het Gewone Folk” bestaat uit Karin, Kees en Jeroen, bekend als het trio, dat ooit  zeeliederen ten gehore bracht, aangevuld met Jan (bekend van The Ol’Foxes), die met zijn bodhrán extra ritme toevoegt aan de nummers. Dit keer brengen zij een mix van bekende en minder bekende luisterliedjes. De ene keer liedjes waar je stil van wordt, dan weer liedjes van een uitbundige vrolijkheid, maar altijd tweestemmig en akoestisch. Gebruikmakend van gitaar, accordeon, banjo, bodhrán, en kazoo, weten zij de stemming er goed in te brengen.

U wordt weer van harte uitgenodigd om mee te doen, ofwel met uw stem ofwel met uw handen of voeten!

U bent weer van harte welkom aan onze thee-tafel met zelfgebakken lekkers.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar coördinator Mariel Storm,  jelte59@gmail.com. Neem gerust iemand mee !

Spring naar toolbar