033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met Marnixkwartet

Op zondagmiddag 22 oktober a.s. verzorgt het Marnix Kwartet een bijzonder optreden tijdens Het Thee-Matinee in Het Seminarie. Dit mini-concert is vrij toegankelijk voor bewoners, familieleden, vrienden en Amersfoorters die geïnteresseerd zijn in dit vocale gezelschap.

Het Marnix kwartet is een vocaal ensemble bestaande uit twee mannen en twee vrouwen: Kiki Mulder, sopraan; Liesbeth van der Jagt, alt; André van den Bergh, tenor; Hubert ter Meulen, bas en is opgericht in Amersfoort in 2010.

Het kwartet zingt onder leiding van Arie Keijzer vierstemmige muziek uit allerlei tijden.
Uit de renaissance en barok staat muziek van onder andere Da Vittoria, Palestrina, Purcell, Vivaldi, Bennet, Di Lasso, Vasquez en Pachelbel op het repertoire. Uit latere periodes muziek van onder andere Brahms, Vaughn Williams, Sullivan, Elgar en ook enkele close harmony bewerkingen van songs uit de 20e eeuw. Naast vierstemmige muziek brengt het kwartet ook enkele terzetten, duetten en solistische stukjes van diverse componisten ten gehore.

U bent weer van harte welkom aan onze thee-tafel met zelfgebakken lekkers.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar kantoor@hetseminarie.nl of te bellen met Anneke Reitsma, tel. 06- 47400604). Neem gerust iemand mee !

Spring naar toolbar