033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met bijzonder Gitaarduo

De vakanties zijn weer voorbij, maar wilt u het vakantiegevoel nog even vasthouden dan bent u weer van harte welkom bij onze Thee-Matinee op 27 september a.s. Onder het genot van een heerlijke kop thee (met huisbereide lekkernijen) kunt u iedere vierde zondag van de maand kennismaken met (buurt)bewoners en luisteren naar een muzikaal optreden. In de maand september gaan we genieten van sfeervolle gitaarmuziek van Gitaarduo Gerrit de Bruijn en Arjan Tissink.

Arjan en Gerrit hebben elkaar muzikaal leren kennen via de kerk. Al ruim 10 jaar spelen ze nu samen. Van klassiek tot meer populair, soms in de kerk en nu in Het Seminarie.

Hoewel zij zichzelf amateurgitaristen noemen wil dit niet zeggen dat zij geen scholing hebben genoten. Arjan zelfs conservatorium. Hun carrière heeft echter een andere loop genomen waardoor de gitaar “slechts” een grote hobby blijft. Geniet mee van het talent en passie van dit duo en de warme klanken van dit mooie instrument.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar en voor enkele gasten bestaat de mogelijkheid om aansluitend een warme maaltijd te gebruiken à € 6,50.

Aanmelden:

Reserveren voor zowel de Thee-Matinee als de warme maaltijd is gewenst. U kunt hiervoor mailen naar: jberkhof@casema.nl of bellen met 06- 2850 1076 (Ans Berkhof).

 

Spring naar toolbar