033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-matinee met de Blue Suspenders

Zondag, 22 september 2019 is er weer een Thee-Matinee in Het Seminarie, dit keer met het bekende Amersfoortse trio ‘The Blue Suspenders’! Iedere vierde zondag van de maand bent u welkom op de thee bij onze bewoners.

U kunt smullen van zelfgemaakt gebak en ander lekkers en luisteren naar een muzikaal optreden en natuurlijk gezellig kletsen met elkaar. In de maand september krijgen we bezoek van The Blue Suspenders.

The Blue Suspenders, spelen al weer een aantal jaren samen, herkenbaar aan de blauwe bretels.
Het repertoire is divers, maar het hoofdaccent ligt op het spelen van het “Hot Club de France idioom” in de stijl van de legendarische Django Rheinhardt en Stephane Grappelli met de typische bezetting van viool, gitaar en contrabas. Daarnaast spelen zij bossa nova’s, swing, meanstream, oude jazz nummers en ballads. Hierbij wordt de viool afgewisseld met accordeon. Ook spelen zij Franse nummers en zullen een aantal vocale nummers ten gehore worden gebracht.
The Blue Suspenders voelen zich thuis in bruine café’s, restaurants, foyers en hebben een milde sound, die niet domineert. Volgens ons passen zij daarmee ook goed bij onze Thee-Matinee.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar en voor enkele gasten bestaat de mogelijkheid om aansluitend een warme maaltijd te gebruiken à € 10,00.

Aanmelden:

Reserveren voor zowel de Thee-Matinee als de warme maaltijd is gewenst. U kunt daarvoor gebruik make van onderstaand button. Wees welkom en neem gerust iemand mee !

Ja, ik kom naar de Thee-Matinee op 22 september 2019

Spring naar toolbar