033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met het Mizrakh Trio uit Nijmegen

Zondag,  22 november a.s. is alweer de laatste Thee-Matinee van dit jaar. December slaan we over in verband met activiteiten in het teken van de Kerst. Reserveer hiervoor alvast 19 december ‘s-middags in uw agenda.
U ontvangt hierover later meer nieuws.

Ons laatste Thee-Matinee optreden van 2015 wordt verzorgd door het Mizrakh Trio uit Nijmegen.

Blijdschap, Hartstocht, Melancholie en Vreugde. Intens en altijd in beweging: dat is de muziek van MIZRAKH. Een opwindende mix van muzikale ideeën en invloeden, waarin Finland en de Balkan vlak naast elkaar liggen en melancholie en vreugde maar een hartslag van elkaar verwijderd zijn. De leden van Mizrakh hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke liefde voor de Klezmer en Balkanmuziek en zijn in 2012 zelfs uitgeroepen tot ‘Best Dutch Ensemble’ op het International Jewish Music Festival. Dat belooft wat !

 

 

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar en voor enkele gasten bestaat de mogelijkheid om aansluitend een warme maaltijd te gebruiken à € 6,50.

Aanmelden:

Reserveren voor zowel de Thee-Matinee als de warme maaltijd is gewenst. U kunt hiervoor mailen naar: jberkhof@casema.nl of bellen met 06- 2850 1076 (Ans Berkhof).

Spring naar toolbar