033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met jong talent

Zondag, 27 januari 2019, trappen leerlingen van de School voor Talent Muziek het nieuwe seizoen van onze Thee-Matinee af met een optreden in onze Willibrorduskapel. U bent van harte welkom bij deze mooie muzikale middag ! 

De School voor Talent Muziek is een groep ambitieuze, talentvolle en enthousiaste leerlingen die streven om zo mooi mogelijk te kunnen spelen. Naast extra lestijd, komen deze kinderen twee keer per maand bij elkaar om samen te spelen, samen te zingen en voor lessen in solfège en gehoortraining. Ze treden vaak op op verschillende locaties in de stad. We zijn erg trots dat we bij Scholen in de Kunst deze leerling de extra aandacht kunnen geven om te zorgen dat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Op 27 januari in Het Seminarie zullen de leerlingen in duo’s, trio’s en kwartetten spelen op harp, piano, fluit, klarinet, viool, cello en blokfluit.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar coördinator Mariel Storm,  jelte59@gmail.com. Neem gerust iemand mee !

Spring naar toolbar