033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met kwartet “Jong Belegen”

Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. De muziek wordt deze keer verzorgd door het gelegenheidskwartet “Jong Belegen”.

Marjolein Eerdmans en Ans Berkhof zijn oude bekenden van Het Seminarie. Als vriendinnen hebben zij menigmaal als gastvrouw bij de Thee-Matinee geholpen maar ook al eens samen gezongen. Onder de naam Jong Belegen treden zij heel af en toe op als duo, trio of kwartet al naar gelang het repertoire of de beschikbaarheid van de gastmuzikanten.

Voor dit programma hebben zij instrumentale ondersteuning gevonden bij twee heren die ook al eerder bij een Thee-Matinee hebben opgetreden: Joost Storm bespeelt vanmiddag de accordeon en de cello terwijl Gerrit de Bruijn zijn gitaar meeneemt.
Het programma heet “De Franse Slag” en bevat zowel Franse, als in het Nederlands vertaalde nummers, alsook nummers die iets met Frankrijk te maken hebben. Soms voor de hand liggend, soms vergezocht; van chansons d’amour tot liefdes van later, in cafés en straten van Parijs.
Laat u meevoeren in de romantiek van la Douce France en wees welkom !

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar en voor enkele gasten bestaat de mogelijkheid om aansluitend een warme maaltijd te gebruiken à € 10,00.

Aanmelden:

Reserveren voor zowel de Thee-Matinee als de warme maaltijd is gewenst. U kunt daarvoor gebruik make van onderstaand button. Wees welkom en neem gerust iemand mee !

Ja, ik kom naar de Thee-Matinee op 27 oktober a.s.

Spring naar toolbar