033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met nostalgische luisterliedjes

Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. De muzikale omlijsting wordt deze keer verzorgd door troubadour Hans Pekelharing.

Hans is gitarist en zanger en brengt een uitgebreid repertoire ten gehore voor ‘de jeugd van toen’.  Hij heeft ruim 40 jaar ervaring met verschillende soorten muziek, jazz, dixieland, dinermuziek, maar ook feestmuziek op grote bruiloften en partijen. Vanaf zijn jongste jaren heeft hij ook veel gedaan aan luisterliedjes, cabaret, musical en toneel.

Het wordt een sfeervol programma met bekende (en minder bekende), mooie, ontroerende, grappige, soms swingende luisterliedjes en/of fijne meezingers uit ’50-’60-’70-er jaren. Een muzikale reis ‘Terug in de Tijd’, een feest van herkenning en herinneringen!

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar en voor enkele gasten bestaat de mogelijkheid om aansluitend een warme maaltijd te gebruiken à € 10,00.

Aanmelden:

Reserveren voor zowel de Thee-Matinee als de warme maaltijd is gewenst. U kunt daarvoor gebruik make van onderstaand button. Wees welkom en neem gerust iemand mee !

Ja, ik kom naar de Thee-Matinee !

Spring naar toolbar