033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-matinee met The Ol’Foxes

Op zondag 23 augustus a.s. bent u weer van harte welkom bij onze Thee Matinee. Onder het genot van een heerlijke kop thee (met huisbereide lekkernijen) kunt u iedere vierde zondag van de maand kennismaken met (buurt)bewoners en luisteren naar een muzikaal optreden. Voor de maand augustus hebben wij de folkgroep The Ol`Foxes weten te strikken.

Deze populaire band uit Amersfoort maakt Ierse volksmuziek maar ook traditionele volks- en Shantymuziek uit andere landen w.o. Schotland. Levende muziek die op een informele manier wordt gebracht. Gebruikmakend van o.a. de trekharmonica, bodhran, banjo, gitaar, tin-whistle, spoons, viool en natuurlijk hun stemmen, brengen zij prachtige oude en recente ballades alsmede droevige en vrolijke nummers tot leven. Een aantal teksten zijn wat ondeugend, niet in de laatste plaats vanwege de samenhang met het zware leven op het land, in de mijnen, op zee, de liefde, de vrouwen en natuurlijk het geestrijke vocht.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,00 (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar en voor enkele gasten bestaat de mogelijkheid om aansluitend een warme maaltijd te gebruiken à € 6,50.

Aanmelden:

Reserveren voor zowel de Thee-Matinee als de warme maaltijd is gewenst. U kunt hiervoor mailen naar: jberkhof@casema.nl of bellen met 06- 2850 1076 (Ans Berkhof).

Spring naar toolbar