033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met trio ‘En Vrac’

Op zondag 22 januari a.s. starten we met een nieuw seizoen van ons maandelijkse Thee-Matinee. Onder het genot van huisbereide lekkernijen kunt u genieten van lokale en regionale muzikanten die een optreden verzorgen in onze historische kapel.

Dit jaar wordt afgetrapt door ‘En Vrac’, een trio dat het betere Nederlandse lied ten gehore brengt. Bas Marée, bekend van Andermans Veren Live, speelt samen met Gijs Baas en Minze Koopman de sterren van de hemel op uitsluitend houten instrumenten; gitaar, contrabas en cajon. Het repertoire van En Vrac bestaat uit liedjes met een literaire, poëtische waarde. Bas zingt liedjes van anderen, maar ook vertaald werk en eigen nummers. Dit programma bevat liedjes van onder andere Jacques Brel, Kees Torn, Theo Nijland, Cornelis Vreeswijk en Bram Vermeulen.

U bent weer van harte welkom aan onze thee-tafel met zelfgebakken lekkers.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door te mailen naar kantoor@hetseminarie.nl (Anneke Reitsma). Neem gerust iemand mee !

Spring naar toolbar