033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met trio “Postea”

Zondag, 25 november 2018 kunt u – tijdens ons maandelijkse Thee-Matinee – genieten van een optreden van het Amersfoortse trio “Postea”. Het is tevens de laatste Thee-Matinee van dit jaar, dus kom gezellig langs voor een mooie muzikale middag ! 

Pianotrio Postea bestaat uit Hans Hubregtse op piano, Rosita van Oosten op viool en Ans Berkhof op cello. Zij spelen vooral voor hun plezier maar vinden het leuk om ook af en toe op te treden. We zien hen ook niet voor het eerst, het trio heeft al eens eerder bij Het Seminarie gespeeld.

Voor zondag 25 november staat er een nieuw repertoire op het programma getiteld “SALONFÄHIG” Zij spelen deze zondag stukken uit het zogenaamde salonmuziek repertoire. Een mix van klassiek, ballet- en operamuziek om op te dansen of gewoon om lekker naar te luisteren.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door middel van onderstaande knop.

Ja, ik kom graag naar de Thee-Matinee van 25 november a.s.

Spring naar toolbar