033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Thee-Matinee met harpmuziek

Tijdens de Thee-Matinee op 24 februari a.s. wordt de muzikale bijdrage verzorgd door harpiste Merel Leijen en haar leerlingen Yenthe en Mirte. Wist u dat de harp het aller oudste snaarinstrument is ? We kennen de harp natuurlijk vooral in combinatie met engelen, kasteelvrouwen en minstrelen en dan met name van romantische muziek.

Merel is op achtjarige leeftijd begonnen met harpspelen. Dit vond zij zo leuk dat, na het behalen van haar Havo diploma, zij verder is gaan studeren aan het Utrechts conservatorium. In 2011 heeft zij haar Bachelor diploma gehaald.

Tijdens haar optredens laat ze zien wat er allemaal mogelijk is op een harp. Zij speelt dus niet alleen het overbekende romantische repertoire maar laat ook andere muziekstijlen horen waaronder zelfs jazz.

Naast haar werk als harpiste is Merel ook muziekdocente. Zij kan het dan ook niet laten om het publiek ook wat bij te brengen over de muziek. Tijdens haar optredens vertelt zij u graag over de stukken die ze samen met Yenthe en Mirte ten gehore brengt.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 16.30 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00.  Vol is vol ! dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door middel van onderstaande button:

Ja, ik kom graag naar Het Thee-Matinee op 24 februari a.s.

Spring naar toolbar