033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Koffie

Viool-accordeonduo Saltarello bij volgende Thee-Matinee

Op zondag, 24 maart 2019, verzorgt viool-accordeon duo Saltarello het optreden tijdens de volgende Thee-Matinee in onze Willibrorduskapel.  U bent van harte welkom bij deze levendige muzikale middag ! 

Het viool-accordeonduo Saltarello bestaat uit Joost Storm (accordeon) en Marta Totten (viool). Zij brengen een uitermate gevarieerd programma ten gehore in Het Seminarie. Er zal niet alleen Ierse muziek en Klezmer klinken, maar ook oude muziek uit de 17e eeuw en een paar standarts.
Het ene moment zullen bezoekers zich in de pub wanen, even later tussen notabelen van de stad en dan weer op een Jiddische bruiloft.

Wanneer:

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt om uiterlijk 16.30 uur. Het muzikale intermezzo start om 15.30 uur.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00.  Vol is vol ! dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren voor de Thee-Matinee door middel van onderstaande button:

Ja, ik kom graag naar de Thee-Matinee op 24 maart 2019

Spring naar toolbar