033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Vrijwilligerscoördinator stelt zich voor

Onlangs is het team van Het Seminarie uitgebreid met een vrijwilligerscoördinator. Zij stelt zich graag even persoonlijk aan u voor.

Mijn naam is Constanze Cromwell (43) en ik ben mozaïek kunstenares.

Sinds 2013 ben ik als vrijwilliger aan Het Seminarie verbonden. Op woensdagochtend geef ik mozaïekles aan een aantal bewoners en aan senioren uit de binnenstad, die hun vaardigheid in het mozaïeken willen ontwikkelen of gewoon iets moois willen maken in een gezellige omgeving. Daarnaast sta ik soms in de keuken om baksels te bereiden van cake tot brood, ga ik als individueel begeleider op pad met een of meerdere bewoners waarbij de glimlach en het plezier van de bewoners voor mij een grote beloning is.

Sinds kort mag ik mij als vrijwilliger ook vrijwilligerscoördinator noemen. Ik heb er ontzettend veel zin in om een bijdrage te leveren aan een fijn werkklimaat voor vrijwilligers en hierdoor het welzijn van de bewoners te vergroten. Vrijwilligers zijn onmisbaar en vormen een vast onderdeel van het team. Even naar de Hof een kopje koffie drinken, zomaar een frisse neus halen in de binnenstad of samen erop uit met de fietsboot over de Eem bijvoorbeeld. Het geeft het leven glans. Voor degene die ontvangt èn degene die geeft.

Graag zet ik mij in voor de optimale match tussen vrijwillige inzet en de vrijwilliger. Ik start mijn functie met een kennismakingsgesprek met alle vrijwillige medewerkers, dus vrijwilligers; houd je mailbox maar in de gaten! En voor de bewoners kom ik graag op de bewonerskoffie-info om mijn taken te verduidelijken en uw wensen te horen.

Ook vrijwilliger worden bij het Seminarie? Mail dan naar info@hetseminarie.nl en Constanze neemt zo spoedig mogelijk contact met u op !

 

Bron: Nieuwsbrief augustus 2015

Spring naar toolbar