033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Welkom bij Struinen in de Tuinen

Zondag 2 juli a.s. doen wij mee aan de 6e editie van Struinen in de Tuinen. Een zomervariant op Gluren bij de Buren. Een mooie manier om de gastvrijheid van Het Seminarie onder de aandacht te brengen bij het grote publiek en te genieten van een buitenconcert.

In 122 tuinen in Amersfoort vinden 374 optredens plaats die vrij toegankelijk zijn voor het publiek. De prachtige buitentuin van Het Seminarie is daar één van.

In de buitentuin van Het Seminarie verwelkomen wij het trio ‘Cejay’. Dressed to impress! Muziek van de fantastische fifties terug in het nu. Bekende en onbekende pareltjes uit vervlogen tijden. Denk daarbij aan nummers als “Hounddog”,”Fever”, “La Bamba” en “At Last”.

Dit programma wordt drie maal uitgevoerd : om 13.00, 14.30 en 16.00 uur (in de tussentijd bent u welkom om een kijkje te nemen in Het Seminarie).

U bent van harte welkom en kunt zonder aanmelding genieten van een optreden bij Het Seminarie. Dit is mooi te combineren met nog andere optredens in de binnenstad. Voor een overzicht van alle deelnemende tuinen in de binnenstad of daarbuiten, zie http://www.struinenindetuinen.nl

Spring naar toolbar