033 33 202 33 info@hetseminarie.nl

Vacatures

Wij zijn op zoek naar jou.

Het Seminarie is op zoek naar nieuwe medewerkers die zich kunnen inleven in haar doelstellingen en identiteit en daaraan een wezenlijke bijdrage kunnen leveren. Betrokken medewerkers die zich binnen en waar nodig buiten hun professionaliteit willen inzetten om met en voor ouderen te werken.

Wij zoeken teamleden met een ondernemende geest die er met elkaar voor gaan dat wonen, leven, zorgen, werken en leren in Het Seminarie op hoog niveau wordt aangeboden. In het huis heerst een gastvrije sfeer waar bewoners, hun gasten, werknemers, vrijwilligers en stagiaires zich welkom en thuis voelen. Het team heeft een proactieve houding, is creatief, zelfstandig en gaat uit van mogelijkheden.

Openstaande functies

Wij bieden u en jou

Wij bieden een prettige, informele, professionele werksfeer. Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT, Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Kraamzorg en Jeugdgezondheidszorg. Er zijn mogelijkheden voor verschillende dienstverbanden.

Informatie en sollicitatie

U kunt contact opnemen met de P&O-afdeling van Zorgresidence Het Seminarie, door te mailen naar info@hetseminarie.nl

Vacature woonbegeleider Amersfoort

Vacature Woonbegeleider nivo 2

woensdag 18 september 2019

Zorgresidence Het Seminarie zoekt een Woonbegeleider voor 16 uur per week, met een diploma Helpende nivo 2 liefst met medicatiecertificaat. Ben jij een zonnetje in huis en ben je in staat om mensen te begeleiden bij het zo aangenaam mogelijk wonen en leven in eigen regie? Lees hier verder !

Lees meer >

Vacature eerstverantwoordelijke welzijn en zorg

zaterdag 15 juni 2019

In verband met de ontwikkeling van ons wooninitiatief, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons zorgteam wil versterken voor 24 uur per week. Wil jij een verschil maken voor ouderen op een historische plek in de binnenstad? Welkom !

Lees meer >

Vacature gastvrouw of gastheer

donderdag 01 november 2018

Zorgresidence Het Seminarie is op zoek naar vrijwillige gastheren en gastvrouwen die kunnen ondersteunen rond de lunch en/of het diner. Aantal keren per week in goed overleg. Je schuift bij deze maaltijden gezellig aan en eet een hapje mee.

Lees meer >

Vacature evenementenvrijwilligers

donderdag 01 november 2018

Ben jij een organisatietalent en wil je een verschil maken voor senioren in de binnenstad ? Zorgresidence Het Seminarie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ervaring hebben met het organiseren en uitvoeren van kleinschalige evenementen.

Lees meer >

Het Jongenshuis Zorgresidence Het Seminarie - Amersfoort

Vacature verpleegkundige flex

zaterdag 06 oktober 2018

Zorgresidence Het Seminarie is op zoek naar een enthousiaste collega verpleegkundige, die samen met het team een verschil wil maken voor senioren in de historische binnenstad van Amersfoort.

Lees meer >

  • 25-10-2016Vacature zorgprofessional voor de nachtdienst (gesloten)
  • 04-03-2016Vacature Eerstverantwoordelijke Welzijn en Zorg (gesloten)
  • Spring naar toolbar