033 33 202 33 info@hetseminarie.nl
Zorgresidence Het Seminarie - Amersfoort

Korte verblijfopname met goede zorg

Ook voor tijdelijk verblijf bent u bij ons van harte welkom. Hotelzorg vormt een overbrugging tussen de ziekenhuisomgeving en de zelfstandige situatie thuis. Bij ons kunt u optimaal genieten van de sfeervolle ambiance van onze monumentale locatie in combinatie met persoonsgerichte aandacht, deskundige zorg en service. Door de huiselijke sfeer zult u zich snel thuisvoelen. Wij begeleiden u deskundig naar herstel waarna u met vertrouwen weer naar huis kunt. Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over alle faciliteiten van onze hotelzorg.

Lees ook:

Logeren met herstelzorg

Hier staan mensen altijd voor je klaar 

Ervaring van een hotelgast

Hotelgast aan het woord

Het Seminarie, een bijzondere locatie

Download onze brochure Hotelzorg

Korte verblijfopname

Het kan iedereen overkomen: een ziekenhuisopname, een operatie waarna het herstel langer duurt dan verwacht of een intensieve zorgperiode. Soms is thuis revalideren geen optie. Ook voor tijdelijk verblijf bent u bij ons van harte welkom. Dan kunt u uitstekend terecht in Het Seminarie. Bent u op zoek naar een vakantieverblijf met zorg? Of wilt u uw mantelzorger tijdelijk ontlasten? Ook dan is Het Seminarie een optie.

Afhankelijk van uw woon- en zorgvraag wordt er afgestemd met een medisch en paramedisch team. Samen werken we aan uw herstel en pakken we uw dagelijkse bezigheden zoveel mogelijk op. Dit doen we in een prachtige ambiance die uw verblijf zo aangenaam mogelijk maakt.

Voor wie

Hotelzorg is bedoeld voor mensen die:

  • na een ziekenhuisopname tijdelijk extra zorg nodig hebben
  • wegens ouderdom of handicap een specifieke zorgbehoefte hebben
  • na een medische ingreep willen revalideren onder professionele begeleiding
  • vanwege respijtzorg een paar weken vakantie willen en in een andere woonomgeving dan thuis willen verblijven

Spring naar toolbar